Huawei zkombinoval dvě chytrá zařízení a vznikl jeden náramek

Známá společnost Huawei opět překvapila a do sbírky přidala další chytrý náramek. Tentokrát vsadila na kombinaci a spojení elegantních dámských hodinek a fitness náramku, čímž vzniklo jedno zařízení.

Nejde o nic nového, ale jde o menší a lehčí model, který vychází z hodinek Huawei Watch Fit. Tímto krokem vzniknul náramek s názvem Huawei Watch Fit Mini s obdélníkovým tvarem ciferníku a dotykovým AMOLED displejem.

Ten nabízí klasické funkce, na které jsme již zvyklí. Kromě sledování času zde najdete také sledování notifikací z telefonu, ovládání hudby, senzor pro měření tepu, okysličení krve nebo monitorování sportovních aktivit a další. Ženy určitě ocení také možnost sledování menstruačního cyklu.

Oproti jiným modelům je zde lepší kapacita baterie, a to 180 mAh, čímž by vám měl model vydržet bez nutnosti nabíjení až po dobu 14 dní (při vyšší zátěži je to 10 dní). Náramek má známku voděodolnosti 5 ATM, takže bez problému zvládnou i koupání v bazénu či ve vaně. Naopak zde ale chybí GPS navigace, kompas či výškoměr.

Tento náramek je dostupný ve dvou velikostech, a to 14 a 16 mm. Na výběr je ve verzi s koženým, nebo silikonovým páskem. K dostání je ale zatím pouze na evropském trhu (za cca 2 500 Kč).

U nás nyní bez problému pořídíte například zmíněný model hodinek Huawei Watch Fit v různých barevných variantách, ale i další Huawei náramky.

Napsat komentář